Zo ga je om met psychische klachten bij jezelf of vrienden Liselotte Idema NU – Algemeen

Haatberichten via sociale media of buitengesloten worden op school: ruim 40 procent van de jongeren (18-25 jaar) is ooit gepest. Bij meer dan de helft van hen leidde het pesten tot emotionele of psychische klachten, waaronder depressie. Ook de pandemie veroorzaakte een toename van mentale klachten bij jongeren. Als jij je down voelt of merkt dat een vriend niet lekker in zijn vel zit, hoe ga je daar dan mee om?

Stephen King: al vijftig jaar dominant in het horrorgenre (en stoppen is geen optie) Hasna Elbaamrani NU – Algemeen

Stephen King is deze week 75 jaar geworden, maar hij gaat voorlopig niet achter de geraniums zitten. De koning van de horror publiceerde onlangs zijn 65e roman en de volgende staat al in de planning. King is een van ‘s werelds succesvolste schrijvers en heeft nog steeds een grote invloed op het horrorgenre en de volgende generatie auteurs.

NU+ | Oranje traint tot in detail op penalty’s: ‘Maar Van Gaal is geen innovator’ Rypke Bakker NU – Algemeen

Met zes keepers en wetenschappelijk onderzoek onder leiding van voormalig volleybalbondscoach Peter Murphy is Oranje meer dan ooit bezig met penalty’s. Bondscoach Louis van Gaal spreekt van innovatie die van cruciaal belang kan zijn op het WK in Qatar. Daarmee lijken jaren van scepsis definitief voorbij. “Mensen werden oprecht boos als ik zei dat je op strafschoppen kon trainen.”

Klanten blijven weg uit winkels vanwege stijgende inflatie Ertan Basekin NU – Algemeen

We kopen steeds minder kleding en woonartikelen als vazen, potten en meubels nu de energie- en voedselprijzen verder stijgen. “We merken dat consumenten terughoudender worden sinds de laatste vier weken”, zegt algemeen directeur Jan Meerman van INretail, de brancheorganisatie voor de sport-, mode- en schoenenbranche, in gesprek met NU.nl.

Generated by Feedzy
ajax-loader